Pāriet uz saturu

CG bulciņas ar Marihuānas bumbu

25 marts, 2010

Vo eta da. Pēdējās dienās iet karsti, tik karsti cik iet saeimas pirtīs un Šlesera bankas kontos. Bijām ar Baronu,Kaševski, vēlāk pievienojās Saris, uz lielu, masīvu dropu. Šādi tādi pielabojieni un Kasis šoreiz arī nolidoja lejā par godu Latvijai par godu limonādei un biezpiena sieriņiem, tiešām jauks lidojien, laikam no lētajiem čartereisiem. Nu ko lai saka Kaspars bija sabijies, taču pieredzei šitādi noder, kā varēs teikt nākamreiz, ne pirmo reizi ar pīpi uz jumta.

Taču talāk, lai turpina Saris, varēsiet iezīmēt savos prātos, kas tad īsti notika šodien, tas bija pārbaudījums Bērītim aka golden wheels un mūsu veiksmei – būt vai nebūt. Labi došu mikrofonu Sarim.

Lai gan skats no manas mājas loga uz ārpasaules sniegotajiem padebešiem vairs it nemaz nav optimistisks, Cēsu Grēks paildzina ziemas aiziešanu, un šķiet , ka pat nedomā nolikt savus štrumentus vasaras miegā. Kārtējās sniega dienas ietvaros, rodot pieeju fotoaparātam no Jāņa Podziņa puses, tika rasts pielietojums arī Padomju laika metinātāju meistardarbam – vārtiem. Kādiem vārtiem? Šādiem..

Cēsu Grēka vārdā iesaku Jums visiem izbaudīt atlikušo sniegu un noķert kādu interesantu momentu. Cēsu Grēks neapstājas, mums viss tikai sākas! Pavisam drīz būs bildes no, iespējams, šī gada trakākā projekta, bet es dodos uz Alpiem – gaidām video no Bad Gastein snowparka!

No comments yet

Komentēt